Teltudlejning

Teltudlejning Sjælland

Teltudlejning Sjælland

Teltudlejning Sjælland tilbydes til bare 100 kr pr m2 inkl Ikadan plastgulv men prisen er plus levering, teltene er hvide og leveres som standart med 50 procent vinduer. F.eks. vinduer i den ene langside og i den ene gavl eller på begge langsider og hvide sider i gavl. I bestemmer selv hvor vinduerne skal placeres og hvor der skal være lukket med hvide sider. F.eks op mod en hæk
Teltudlejning fås i 6 meter bredden og i 9 meter bredden. længden kan udvides pr. 3 meter. Så de fås i 6×9 6×12 6×15 osv og får 9 meter telte er det 9×6, 9×9, 9×12 i det ønskede længde

Vi tilbyder kun teltudlejning med godkendt certifikat – det betyder for jer som kunde at I ikke skal søge om byggetilladelse for at slå et lejet telt op til en weekend læs mere om det her .
Det er en ny lov som trådte i kræft den 1.1.2015 det hele pga at et cirkustelt kollapset tilbage i juni 2013.  Vores certifikat skal godkendes hver femte år og må ikke være mere end 20 år gammelt.
Men I skal ikke søge om byggetilladelse hvis i lejer et telt fra os, eller en af vores andre kollegaer i branchen. Men husk at spøge ind til deres certifikat og evt få tilsendt en kopi. Vi vil gerne vise vores certifikat frem ved en forespørgsel.

Teltudlejning Sjælland

Teltudlejning tilbydes vi kun på Sjælland, vi tilbyder teltudlejning i Nordsjælland, Midt Sjælland, Sydsjælland og selvfølgelig teltudlejning København tilbydes også.
Vores priser er inkl levering indenfor 25 km fra Greve og er du i tvivl om vi levere til jeres by så kontakt os for at høre nærmere.
Vi kan kontaktes via vores kontaktformular på hjemmesiden ellers er I altid velkommen til at ringe på 4217 3545

Se et lille galleri af vores teltudlejning

Teltudlejning SjællandTeltudlejning Sjælland

teltudlejning i københavn