Teltudlejning Nordsjælland

Teltudlejning Nordsjælland

Teltudlejning Nordsjælland

 

Teltudlejning Nordsjælland – På billede ses et telt 6×9 meter med 40 stole og 8 borde samt plads til buffet, gavebord eller andet der kræver plads. Vi tilbyder teltudlejning i hele Nordsjælland, uanset størrelse kan vi levere et telt med gulv, borde og stole til det ønskede antal gæster. Vi levere typisk teltet et par dage før jeres arrangement og henter igen et par dage før, andet ønske kan aftales nærmere. Der skal regnes med en m2 pr gæst ved aflange borde og ønsker i runde borde skal der regnes med halvanden m2 pr person plus buffet, gavebord eller andet som kræver plads i teltet.

Teltudlejning i Nordsjælland – kvalitet telte

Professionel teltudlejning i Nordsjælland – Vi levere kun kvalitet telte som kan tåle at blive sat op og pillet ned igen og igen. Vores telte er brandgodkendt og vejer 750g pr m2 og efter de nye regler som kom i Januar 2015 er vores telte over 50 m2 også med certifikat. Alle vores telte er synet og godkendt til 2020 hvor vores certifikat skal godkendes igen.
hvad betyder certifikatet for jer? – Jo hvis i lejer et telt af en anden udlejer som ikke har certifikat på deres telte, skal i søge om byggetilladelse hos kommunen.
Men findes der et certifikat på teltet som der gør hos os skal I som kunde ikke søge nogen tilladelse.
Det hele kom da et cirkus telt styrtet sammen omkring Vordingborg, så var der nogen der fik øjne op for dette problem med at gamle telte bare kunne bruges igen og igen og igen. Et cirkus telt bliver slidt af at pilles ned efter en forestilling og stilles op igen et andet sted op til weekenden og det gentages året rundt og det samme gælder teltene fra os.

 

Ønsker i at se flere billeder af vores telte eller se vores certifikat på teltene. Så kontakt os på 4217 3545 eller send og en mail via vores kontaktformular, på siden her

Teltudlejning Nordsjælland

Teltudlejning Nordsjælland

Teltudlejning Nordsjælland