Teltudlejning København

Teltudlejning København

Teltudlejning København

Teltudlejning i København og omegn. Vi tilbyder teltudlejning i København og har telte i forskellige størrelser se meget mere om størrelser og priser under priser
Der skal regnes med en m2 pr person plus buffet, gavebord, band eller Dj. Ønsker i runde borde skal der regnes halvanden m2 pr person plus buffet, gavebord eller andet som kræver plads.
Er du i tvivl om hvad størrelse i skal vælge er I mere end velkommen til at kontakte Cristian på mobil: 4217 3545 eller skrive til ham via kontaktformularen som findes på hjemmesiden
Vores telte leveres med vinduer på den ene langside og vinduer i den ene galv, ønskes der flere vinduer eller døre kan det bestilles ved bookning.

Teltudlejning København – godkendelse

Alle vores telte er godkendt efter de nye regler som trådte i kræft Januar 2015 som betyder der ikke skal søges om tilladelse hos kommunen for at have et lejet telt stående til privat brug.
Alle telte over 50 m2 skal godkendes hver femte år og må ikke være mere end 20 år gammelt og det gør man for at sikre sig en vis standart som er sikkert for både jer og jeres gæster.
Vi kommer typisk et par dage før jeres arrangement og sætter teltet op, så har i tid nok til at indrettet teltet og få dækket op til jeres gæster.