Leje af festtelte Sjælland

leje af festtelt

Leje af festtelt – partytelt udlejning

Leje af festtelt – partytelt udlejning til konkurrencedygtige priser – Vi har partytelte med gulv, borde og stole søger du kun partytelt uden tilbehør kan vi også leverer det i det ønskede størrelse. Vores partytelte er 6 meter i bredden og længden findes i ned til 3 meter og forlænges med 3 meter sektioner helt op til 36 meter i længden. festteltene leveres med vinduer i den ene langside som standart hvis det ønskes i begge sider kan det ske mod en mere pris. Vores partytelte er professionel dansk produceret og er kan tåle næsten alt slags vejr, festteltet er lavet i en kraftig aluminium og mellem spær og bene sidder der nogen kraftige åser. Teltdugene er brandgodkend og vejer 720g pr m2, det betyder også at det kan holde mere på varmen i teltet end andre partytelte

Bestil online

Lej et festtelt som er godkendt

Lej et festtelt som er godkendt af teknologisk institut 2016 – efter de nye regler der kom i starten af 2015 betød at alle partytelte, cirkustelte m.m som er over 50 m2. skal have et certifikat på at de må bruges i en privat have eller til offentligt arrangementer os disser certifikater skal godkendes hver femte år af teknologisk institut. Vi valgte at investere i helt nye festtelte med certifikat til – Hvis der ikke findes et certifikat tilstede ved et festtelt i en have f.eks så skal lejer søge om en byggetilladelse for at have et telt oppe i sin have som MAX løber over 5 dage uanset om du lejer eller låner et telt. Hvis der ikke findes en byggetilladelse så står lejer til en bøde i en størrelse som vi ikke kender til endnu, da det er helt nye regler. Ønsker du at læse mere om de nye regler skal du trykke her

Lej et festtelt som kan rumme alle dine gæster

Lej et festtelt som kan rumme alle dine gæster, her er det vigtigt at i får målt haven op både i længden og bredden hvis der er behov for det. Derefter skal i få et overblik over hvor mange gæster der kommer til jeres fest og har i ønsker til bord opstilling vil det også være rart at lige vende det med os. Men man siger at der skal være en kvadratmeter pr gæst, f.eks 6 x 6 meter telt kan rumme 36 gæster så sidder i faktiske også meget tæt uden buffet. Hvis der skal være plads til buffet og evt et dansegulv eller en talerstol så skal i regne med 1,5 m2 pr gæst – skulle i have spørgsmål til størrelsen eller ønsker at få hjælp til opmåling af jeres have kan dette bestilles og koster 375 kr inkl moms og kan trækkes fra hvis i booker jeres telt hos os.

Priser på udlejning af festtelt

Priser på udlejning af festtelt svinger efter størrelse på teltet og om du ønsker gulv, borde og stole til de antal personer i nu bliver – Ønsker i at hjælpe til med opsætning og nedtagning af festteltet, gulv, borde og stole så er der penge at spare hvis i stiller hjælper og jo større telt og gulv i ønsker jo mere spare i. Hvis i ønsker det skal det oplyses inden vi sender et tilbud som matcher jeres behov .

leje af festtelt med levering og afhentning på Sjælland

Leje af festtelt med levering og afhentning på hele Sjælland er inkluderet i prisen vi skjuler ikke leverings omkostningerne ved leje af festtelt hos os, de er med i priserne på teltet Vi har dog en begrænsning på en radius af 25 km fra Greve men vi har også kunder undenfor de 25 km. F.eks Slagelse – Sorø – Vordingborg – Ringsted – Helsingør – Farum – Hillerød – Virum – Hellerup – Klampenborg – Frederikssund – Ølstykke – Værløse – Birkerød – Holte – Kokkedal også har vi alle vores kunder indenfor de 25 km som er København – Frederiksberg – Amager – Kastrup – Dragør – Brøndby – Rødovre – Hvidovre – Taastrup – Hundige – Greve – Karlslunde – Solrød – Køge og alle de andre mindre byer. Kontakt os for at høre nærmere.